facebook

Дружина заступника мера Франківська завоювала другу бронзу на етапі Кубку світу з біатлону в Остерсунді (фото+відео)

Українці не завадив навіть промах на вогневому рубежі і одне штрафне коло.

im578x383-2015-12-03T190703Z_1194514149_GF20000084048_RTRMADP_3_SWEDEN-SPORTS


В Естерсунді (Швеція) завершилася спринтерська гонка серед жінок в рамках етапу Кубка світу з біатлону, в якій 3-е місце посіла українка Олена Підгрушна.

http://www.biathlon.com.ua/img/header/header_rus_2015.jpg

Наша спортсменка припустилася однієї помилки на першій стрільбі в положенні “лежачи” і на деякий час вибула з числа лідерів перегонів. Але, на стійці зуміла відпрацювати у стрільбі ідеально і втрутилася в боротьбу за нагороди. Завдяки високій швидкості проходження дистанції українка зуміла зайняти 3-е місце.

Переможницею гонки стала Габріела Соукалова з Чехії з результатом 19 хвилин 46,2 секунди, 2-е місце і перший подіум у кар’єрі на рахунку італійки Федеріки Санфіліппо – 15,0 секунди відставання, у Підгрушної – 38,4 секунди відставання.

Раніше Підгрушна завоювала бронзу в индивиуальной гонці в рамках етапу КС в Остерсунді.

Таким чином, на недільну заключну гонку переслідування в рамках стартового етапу сезону КС 2015/16 Підгрушна вийде в статусі спортсменки, яка займає 2-е місце в загальному заліку Кубка світу.

Блискуча гонка вдалася і Ользі Абрамової. Так само, як і у капітана, в Олі одне коло штрафу і другий час проходження завершальної третини дистанції! Підсумковий сьомий результат – вище досягнення Абрамової в гонках Кубка світу! Причому могло бути і вище, але Оля трохи забарилася в стійці, пригальмувавши із четвертим і п’ятим пострілом. Але точність стрільби показала виправданість цього рішення.

Тринадцятий результат Юлії Джим, також – вищий пілотаж. Причому, здобутий він все з тим же одним штрафним колом в стрільбі лежачи, що говорить про резерви для наступних гонок! Ну, і приємним сюрпризом був виступ Надії Бєлкіної, яка з чистою стрільбою повторила свій рекордний торішній результат, показаний тут же, в Остерсунді, зайнявши 30-е місце.

Нагадаємо, в травні 2013 року тоді ще народний депутат України Олексій Кайда одружився із найкращою біатлоністкою України Оленою Підгрушною.

Читайте також:  У мережі опубліковано фото з похорону Вірастюка

1 грудня 2015 року Кайда став заступником нового заступника міського голови Івано-Франкіська Руслана Марцінківа.

Шукайте деталі в групі Facebook