facebook

У Мінську відбудеться зустріч контактної групи

У ході засідання будуть розглянуті політичні, економічні, гуманітарні аспекти мирного вирішення конфлікту на Донбасі.

1724225



Черговий раунд переговорів щодо врегулювання ситуації на сході України відбудеться у вівторок в Мінську. Інформацію про це напередодні підтвердили в МЗС Білорусі.

Як стало відомо РИА Новости, переговори відбудуться в “Президент-готелі”. Остання зустріч контактної групи тривала в комплексі Dipservice Hall в центрі Мінська, у закритому для преси режимі.

Планується, що учасники контактної групи та її тематичних підгруп знову обговорять в Мінську політичні, економічні, гуманітарні аспекти мирного вирішення конфлікту на Донбасі, а також питання безпеки. Підгрупи продовжать обговорювати порядок денний, за яким працюють вже кілька раундів.

Джерело, знайоме з ходом переговорів, повідомило РИА Новости, що особливу увагу в роботі підгрупи з безпеки буде приділено збільшенню випадків порушення режиму припинення вогню на Донбасі.

Підгрупа з політичних питань продовжить обговорювати питання проведення виборів місцевих органів влади в непідконтрольних Києву територіях Донбасу. Особливу увагу також буде приділено питанню обміну полоненими.

Як раніше повідомлялося, в грудні заплановано ще три зустрічі в рамках тристоронньої контактної групи щодо вирішення конфлікту на сході України – 8, 15 і 22 грудня.

Читайте також:  У Гончарука буде новий керівник апарату. Крецула звільнили за "георгіївську стрічку"?

Шукайте деталі в групі Facebook