facebook

В Івано-Франківську продовжується серія “замінувань”: надійшло повідомлення про замінування Ратуші

Надійшло повідомлення про замінування краєзнавчого музею у приміщенні Ратуші.

635bb592a62039e5a66b842b5cca0b87


На місце виклику прибули пожежно-рятувальна служба, карета швидкої допомоги та правоохоронні органи, – передає кореспондент 0342.ua з місця події.

Територія навколо Ратуші не огороджена, люди безперешкодно ходять повз.

Правдивість інформації про замінування наразі перевірють.

Нагадаємо, сьогодні 7 грудня близько 10 год. ранку до правоохоронних органів каналами електронного зв’язку поступила інформація про замінування у приміщенні міської ради.

Згодом, близько 11 год. – залізничного вокзалу, пізніше – міського суду та готелю «Надія», інформує Фіртка з посиланням на Сектор комунікації ГУНП області.

З моменту отримання повідомлення правоохоронці сформували мобільні групи із числа вибухотехніків, кінологів та працівників слідчо-оперативної групи Івано-Франківського відділу поліції та негайно виїхали на місце події.

Наразі за результатами перевірки, інформація про вибухівку у жодному випадку не підтвердилася. Проводяться заходи по встановленню особи-інформатора.

За даними фактами розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення передбаченого ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Читайте також:  У Швеції хакери зламали рекламний щит на зупинці і пустили в ефір жорстке порно

Шукайте деталі в групі Facebook