facebook

Святослав Никорович: На фракції обласної ради напряму впливають сили, які до неї не мають жодного відношення

В Івано-Франківську відбулося перше засідання Івано-Франківської обласної ради нового, сьомого демократичного скликання.

2d8d4961b565ee5


Депутати отримали посвідчення і нагрудні значки, обрали голову – Олександр Сич, заступників – Галабала і Гладій та голову постійної бюджетної комісії – Микола Палійчук.

У рубриці “Відлуння сесії” – ексклюзивні коментарі депутатів та аналітиків.

Своїми враженнями від першої сесії ділиться наймолодший депутат облради від “Самопомочі” Святослав Никорович.

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2015/04/08/nukor.jpg

Ми йшли на виборами з певними ідеями. Ці ідеї напряму перегукуються з гаслами, які звучали на Революції Гідності. Ми стараємося їх дотримуватися, доносити колегам в обласній раді. З позитивного відзначу, що нарешті громада отримала депутатів. І тепер має повне право спитати за всі обіцянки“, – розповідає депутат.

За його словами події, які відбувалися у сесійній залі, змусили хвилюватися.

По-перше, на фракції обласної ради напряму впливають сили, які до неї не мають жодного відношення. Чітко видно “привиди комунізму”, яких люди думали, що давно поховали. Друге, не міг підтримати жодного кандидата на заступника, коли його голосують у пакеті без жодного обговорення“, – говорить Святослав Никорович.

На його думку, обласна рада – це не дитячий садочок, щоб голосувати різнокольоровими ручками. Це не місце, де можна реалізовувати власні амбіції, закриваючи очі на волю громади.

Це орган, який має бути голосом людей. Де підніматимуться проблеми, які болять пересічного прикарпатця. Сподіваюся, що сьогодні всі хотіли щось комусь довести. А далі буде конструктивна і цікава робота“, – переконаний депутат.

https://pp.vk.me/c628826/v628826767/3be78/TBbE3rJIpiA.jpg

 

Читайте також:  Сьогодні до Івано-Франківська приїдуть волонтери з Великобританії

Шукайте деталі в групі Facebook