facebook

Стрілок з Колорадо визнав свою провину

Чоловік розповів, що виступає проти абортів.

1725392


Льюїс Діар, який, за даними влади, 27 листопада цього року відкрив вогонь в клініці планування сім’ї в американському місті Колорадо-Спрінгс (штат Колорадо), застреливши трьох людей і поранивши дев’ятьох, визнав себе винним у суді, передає ТАСС.

“Я винен. Не треба суду. Я бився за дітей”, – наводять слова американця місцеві ЗМІ.

Під час засідання він сказав, що виступає проти абортів, які робили в атакованій ним клініці. Чоловік, зокрема, запропонував судді врахувати, скільки дітей мали, за його словами, загинути в результаті подібних операцій в даному медзакладі.

Він не висловлював розкаяння, був дратівливим і неодноразово підвищував голос у розмові з суддею. Представники прокуратури поки не уточнили, чи будуть вони домагатися для нього смертної кари.

Люди, що знали Діара, повідомили журналістам, що він і раніше рішуче виступав проти абортів. Протягом останніх років він жив відлюдником в хатині в лісах штату Північна Кароліна.

Ті небагато, кому довелося спілкуватися з Діаром, описують його як потайну і нелюдиму людину, мова якої відрізняється крайньою незвязаністю. За чоловіком також рахуються кілька приводів у поліцію, зокрема за побиття дружини (з нею він розлучився близько 15 років тому) і за жорстоке поводження з тваринами.

Читайте також:  Як отримати "ковідну тисячу" тим, хто вакцинувався за кордоном: пояснення Мінцифри

Шукайте деталі в групі Facebook