facebook

Динамо обіграє Маккабі і виходить в плей-офф Ліги чемпіонів

Динамо обіграло Маккабі з рахунком 1:0 в останньому матчі групового раунду Ліги чемпіонів

1725379


Динамо в останньому матчі групового раунду Ліги чемпіонів обіграло Маккабі і вперше через 16 років вийшло у плей-офф турніру.

Команда Сергія Реброва зі старту поєдинку заволоділа ініціативою в матчі, не даючи супернику переходити центр поля.

На 14-й хвилині Ярмоленко ціною травми заробив штрафний удар для Динамо. Удар Ріка був такий болючий, що Андрій не зміг самостійно залишити поле. Розігруючи штрафний удар Денис Гармаш забив м’яч, вчасно добивши м’яч у сітку.

Після забитого м’яча Динамо продовжувало домінувати на полі. У Маккабі мало що виходило, хоча на 40-й хвилині зустрічі Олександр Шовковський після стандарту ледь руками не закинув м’яч у власні ворота. Але в підсумку команди пішли на перерву за мінімальної переваги киян.

В другому таймі команди переважно грали в спокійному темпі без гольових моментів. А в кінцівці зустрічі Динамо вирішило зіграти на утримання рахунку, віддавши ініціативу супернику. Маккабі, ставши більше володіти м’ячем, нічого небезпечного не зуміло створити біля воріт киян. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Динамо.

Зазначимо, що в паралельному матчі групи G Челсі переграв Порту з рахунком 2:0.Таким чином клуб з Лондона вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця, набравши 13 очок. Динамо посіло друге місце з 11 очками та також зіграє навесні в Лізі чемпіонів. Третє місце дісталося Порту (10 очок), який навесні продовжить боротьбу за Лігу Європи. Останнє ж місце в групі за Маккабі, в активі якого 0 очок киян.

Динамо – Маккабі 1:0

Гол: Гармаш, 16

Динамо: Шовковський – Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш – Сидорчук, Рибалка – Ярмоленко (Гусєв, 18), Гармаш (Велозу, 64), Гонсалес – Мораес (Теодорчик, 89)

Читайте також:  Динамо поверне до Києва друга Мілевського

Маккабі: Райкович – Даса, Тібі, Гарсія, Бен Харуш – Ігьебор (Перець, 73) Ріка – Міха (Вермут, 72); Альберман, Бен Хаїм (Іцхакі, 83) – Захаві

Попередження: Антунеш, Данило, Рибалка – Ігьебор, Тібі, Іцхакі

Шукайте деталі в групі Facebook