facebook

Дніпро закінчує рік розгромною перемогою над Русенборгом у Лізі Європи

Дніпропетровський Дніпро переміг у рідних стінах у шостому турі Ліги Європи.

1725913


Дніпропетровський Дніпро закінчив футбольний рік, обігравши на рідній Дніпро-Арені норвезький Русенборг 3:0 в матчі 6-го туру Ліги Європи.

Цей матч вже нічого не вирішував для обох команд, яким залишалося лише визначити, хто з них двох посяде третє місце в своїй групі за спиною Лаціо і Сент-Етьєна.

Дніпро вийшов на поле без групи основних футболістів – Селезньов вирушив додому з сімейних причин, Ротань травмований, Зозулю тренер вирішив поберегти, а Дуглас попросив керівництво його відпустити, тому Маркевич не бачив сенсу ставити його в склад.

Незважаючи на усічений склад, Дніпро почав гру активно і протягом першого тайму більше контролював гру. Втім, відкривати рахунок повинні були гості, коли на 11-й хвилині Папа Гуйє привіз на свої ворота пенальті, але Хелланн переграти Бойко не зумів.

У середині тайму був ще один гарний момент у Русенборга, але після закидання з глибини Седерлунн з двох метрів не дуже потужно пробив у руки Бойка.

Дніпро, незважаючи на контроль м’яча, створив за весь перший тайм по-справжньому один гарний момент, з якого забив. Дніпропетровці відібрали м’яч у центрі поля, Гама обігрався з Матеусом, який увійшов у штрафний, прибрав на замаху захисника і пробив точно в ближній кут.

Другий тайм проходив у тому ж руслі, що і перший, ось тільки гол дніпряни цього разу забили швидше – на 59-й хвилині Матеуса партнери вивели один на один з воротарем, але він пробив у поперечину, але вже під час другої хвилі атаки Матос скинув тому ж Матеусу, і цього разу він був точний.

Читайте також:  Рябчука хочуть виправдати після вбивства п'ятьох людей у Дніпрі: чому солдат змінив адвокатів і відмовився від свідчень

Після цього Русенборг майже опустив руки, і гра пішла за сценарієм Дніпра, який ще раз встиг відзначитися – на 79-й хвилині Лучкевич, щойно з’явившись на полі, здійснив рейд флангом, прострілив у штрафний, де Матеус скинув на Шахова, а той пробив так сильно, що, навіть підставивши руки, Хансен не зумів зупинити м’яч, який приземлився у воротах.

Дніпро – Русенборг 3:0

Голи: Матеус, 35, 60, Шахов, 79

На 12-й хвилині не реалізував пенальті Хелланд (воротар)

Дніпро: Бойко, Федецький, Чигринський, Гуйє, Матос, Чеберячко, Гама (Лучкевич, 77), Едмар, Шахов (Безус, 80), Руїс (Томечак, 85), Матеус

Русенборг: Андре Хансен, Свенссон, Вільялмссон, Скьєлвік, Дорсін (Сетер, 84), Сельмес, Хелланд (Міккельсен, 69), Йенсен, Мідтшо, Де Ланлей (Кондрасен, 68), Содерлунд

Попередження: Гуйє, Шахов, Едмар – Де Ланлей, Скьєлвік, Йенсен

Шукайте деталі в групі Facebook