facebook

«Народний контроль» вимагає перевірити якість виконання дорожніх робіт у Косові фірмою, яку вважають наближеною до народного депутата (відео)

Завдяки пильності громади та втручанню «Народного контролю» підрядника, що ремонтував із порушенням норм дорогу у Косові, змусять наново перестелити асфальтове покриття.

09-12-Frankivsk


Так, до «Народного контролю» звернулися косівчани, які повідомили: на одну із ділянок дороги державного значення заїхало три велетенські фури із асфальтом. Попри те, що на вулиці була мінусова температура та сніжило «дорожники» розпочали ремонт.

Місцеві мешканці пригадали, що напередодні місцевих виборів якість ремонту дороги у Косові особисто інспектував очільник Прикарпаття. Натомість зараз, видається, роботи ніхто не контролює.

«Згідно з нормативними документами, забороняється проведення ремонтних робіт, якщо температура повітря впродовж двох останніх діб була нижчою, аніж + 10 градусів», – прокоментував координатор «Народного контролю» Косівщини Назарій Сорохан.

У Косівській поліції уже зареєстрували порушення «дорожників» під час виконання робіт.

«Слідчо-оперативна група виїхала на місце, задокументувала все та зареєструвала в журналі єдиного обліку. Документи відправили в управління захисту економіки в Івано-Франківській області», – повідомив заступник начальника слідчого відділення Косівського відділу поліції Володимир Ткачук.

За словами заступника начальника служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Юрія Чорнописького, дорогу у Косові ремонтує  ТОВ «Шляхбудлім».

Дану фірму вважають наближеною до народного депутата України Юрія Солов’я.

“Вони будуть зобов’язані за власний  рахунок провести наново ремонт цієї ділянки у наступному році», – запевнив Чорнописький.

Тепер проблемну ділянку фахівці ретельно перевірятимуть. Якщо  порушення офіційно підтвердять,  фірма-підрядник не отримає коштів за роботу.

Як проводитимуть перевірку, а головне – як надалі ремонтуватимуть прикарпатські автошляхи, «Народний контроль» обов’язково відстежить.

Читайте також:  “Всі ці “роблені-перероблені” політикани не розуміють головного: скільки не міняй зовнішність, а гниле нутро все одно вилізе”, – політолог

Шукайте деталі в групі Facebook