facebook

Саакашвілі звинуватив Авакова у фінансуванні НЗФ

За словами Саакашвілі, Аваков контролює неформальні збройні формування і фінансує їх з корупційних доходів.

1727668


Губернатор Одеської області, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков погрожував йому при всіх на засіданні Національної ради реформ.

“Арсен Аваков, будучи міністром внутрішніх справ, дозволив собі не просто нецензурну лайку на мою адресу – я всяке в житті бачив, тож мене це не дивує – але він також дозволив собі при всіх погрози абсолютно прямого характеру”, – заявив Саакашвілі на брифінгу за результатами засідання Національної ради реформ у Києві в понеділок.

Крім того, глава Одеської ОДА заявив, що Аваков контролює неформальні збройні формування і фінансує їх з корупційних доходів.

“Це людина, яка реально контролює неформальні збройні формування, їх фінансує з корупційних доходів, і я схильний його погрози не стосовно мене – я його не боюся – але в цілому стосовно суспільства сприймати серйозно”, – заявив він.

Саакашвілі висловив надію, що реформи в правоохоронних органах, які реалізуються за грузинською моделлю, остаточно зміцняться, і “корупціонер-міністр не повинен мати до цього жодного відношення”.

Читайте також:  Саакашвілі відповів на звинувачення Яценюка

Шукайте деталі в групі Facebook