facebook

На прийомі у мера Франківська жінка з безвиході погрожувала себе спалити

14 грудня, з 14.00 до 16.00 за адресою: вул. Незалежності, 9 (Центр надання адміністративних послуг) відбувається особистий прийом громадян міським головою Русланом Марцінківим.

IMG_0767


Попередній запис здійснювався у середу, 9 грудня, з 10.00 до 12.00 за адресою: вул. Грушевського, 21, каб.105 (відділ звернень громадян), передає ГК.

Прийшла на прийом до мера і Галина Богун.

Розповідає, що хоче встановити індивідуальне опалення, дозвіл є, але ТОВ “Станіславська теплоенергетична компанія” не видає технічних умов і нараховує борг.

«Ми вже п’ять тисяч на суди витратили. Але толку немає ніякого. У нас навіть труб вже немає. Це взагалі дика ситуація. Навіть за Конституцією я маю право відмовитись від центрального опалення. Навіть «Теплокомуненерго» дало нам дозвіл. Що мені робити? В мене чоловік інвалід, сини – студенти. Це хіба облитися бензином і підпалитися», – розповідає пані Галина.

«Те, що в моїх силах, я зроблю. Але ви маєте написати позовну заяву і судитися, щоб вони дали вам технічну документацію. Я не маю на них впливу», – запевнив Руслан Марцінків.

Однак жінка обурилася, якщо мерія немає впливу, то що тоді робити?

Читайте також:  На Прикарпатті заарештували підозрюваного у вбивстві дружини сільського голови

Шукайте деталі в групі Facebook