facebook

Саакашвілі розповів про схеми корупції у фракції Порошенка в Раді

За його словами, водночас їм активно протидіють антикорупційні групи.

1728201


У парламентській фракції “Блок Петра Порошенка” існують групи, частина з яких може мати інтереси в корупційних схемах, що проявилося після інциденту з народним депутатом фракції “Народний фронт”, головою комітету з питань паливно-енергетичного комплексу Миколою Мартиненком, заявив голова Одеської обласної державноїадміністрації Михайло Саакашвілі.

“У президентській фракції знайшлося багато людей, які на мене напали відразу після того, як я домігся усунення Мартиненка, принаймні, формального, від цих схем. Але чомусь у президентській фракції, де у мене багато друзів теж, почалися розборки…занадто занервували деякі”, – сказав Саакашвілі на прес-конференції у вівторок увечері в Києві.

“Те, що я на мозоль наступив якимось там членам цієї групи, це однозначно. З іншого боку, це не одна група, там багато різних підгруп (у фракції “Блок Порошенка – ред.), там дуже багато розброду”, – додав глава Одеської обладміністрації.

Він зазначив, що у нього у фракції є “дуже багато друзів” і що в ній існують також антикорупційні групи. “Ми бачили, як усередині антикорупційна платформа виникла, є багато інших людей, які дуже порядні, які хочуть добра для країни, тому я не можу всіх одним кольором тут”, – сказав Саакашвілі.

Як повідомлялося, 30 листопада 2015 року Мартиненко заявив про складання депутатських повноважень у зв’язку з корупційним скандалом, що вибухнув навколо його імені, і, за його словами, інформаційною кампанією, розгорнутою проти нього, а першого грудня зареєстрував в апараті Верховної Ради відповідну заяву.

Читайте також:  Убив двох COVID-хворих: в Італії арештували лікаря

Шукайте деталі в групі Facebook