facebook

Росія скерувала “новорічний” гумконвой на Донбас

Дітям і літнім людям Донбасу будуть доставлені новорічні подарунки, повідомили в МНС РФ.

1728845



47-а автомобільна колона МНС Росії з гуманітарною допомогою та новорічними подарунками вирушила на Донбас, повідомили РИА Новости  в прес-службі відомства.

“О 04.00 мск з Донського рятувального центру МНС в Ростовській області в бік російсько-українського кордону вийшли понад 100 автомобілів, які везуть для жителів Донецької і Луганської областей понад 1,1 тисячі тонн гуманітарних вантажів”, – сказав представник відомства.

За його словами, серед них не тільки продукти харчування, медикаменти, предмети першої необхідності і підручники, а й новорічні подарунки для дітей і літніх людей. Подарункові набори підготували різні російські регіони.

З середини серпня 2014 року 46 автомобільних колон МНС РФ доставили для жителів Луганської та Донецької областей понад 56 тисяч тонн гуманітарних вантажів.

Як повідомляв Кореспондент.net, попередній 46-й гуманітарний конвой прибув на Донбас 26 листопада.

У Росії запевняють, що конвої везуть на Донбас виключно гуманітарний вантаж. Влада України вважає, що РФ направляє на Донбас колони зі зброєю та військовою технікою, а так звані гуманітарні конвої є одним із способів підтримки незаконних збройних формувань в регіоні.

Читайте також:  "Список Шокіна", який може розвалити коаліцію

Шукайте деталі в групі Facebook