facebook

“Зоряні війни” на передпродажу заробили 100 млн

Сьомий епізод саги “Зоряні війни” заробив на передпродажу більш 100 млн.

1728432



На передпродажу сьомого епізоду “Зоряних воєн” творці фільму заробили 100 мільйонів доларів, про що повідомляє видання Variety.

Експерти передрікають стрічці феєричний старт, який, за попередніми оцінками, може принести в цілому близько 200 млн доларів. Як передає видання, саме така сума була витрачена на створення самого фільму.

Тим не менш, незважаючи на ажіотаж навколо “Зоряних воєн”, компанія Disney запевняє, що вільні місця в кінотеатрах все ще залишаються. А тому представники кінокомпанії закликають шанувальників кіносаги подбати про бронювання квитків.

Повідомляється також, що багато власників кінотеатрів створюють додаткові сеанси “Зоряних воєн”, щоб максимальна кількість бажаючих змогла потрапити на покази.

14 грудня о Лос-Анджелесі відбувся закритий показ фільму “Зоряні війни”. У каталозі IMDb фільм стартував з рейтингом дев’ять і десяти.

У широкий прокат нова частина кіносаги повинна вийти вже 18 грудня в США. В Україні прем’єра відбудуться на день раніше – 17 грудня.

Нагадаємо, що до теперішнього часу рекорд з предпродажу належав американській стрічці “Темний лицар: Відродження”, яка ще до виходу на екран принесла творцям 25 мільйонів доларів.

Читайте також:  Зоряні війни стали другими за всю історію за касовими зборами у США

Шукайте деталі в групі Facebook