facebook

ЄС був готовий платити чиновникам, але Яценюк відмовився – Саакашвілі

За словами Саакашвілі, гроші на зарплати чиновникам був готовий виділити Євросоюз за моделлю, яка застосовувалася в Грузії.

1728835



Європейський Союз був готовий платити зарплату частині українських чиновників, передусім співробітникам правоохоронних органів, для підтримки реформ, однак прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк відмовився від цієї пропозиції. Про це заявив голова Одеської області Михайло Саакашвілі в інтерв’ю в ефірі Савік Шустер Студіо.

“Європейці були готові цього року платити нашим чиновникам… Кільком тисячам держчиновників. Це передусім слідчі, податківці, це апарат, особливо середня і вища ланки в міністерствах, там, де приймаються важливі рішення… Прем’єр-міністр сказав: “Знаєте, всім якщо не платити, я не готовий”, – заявив Саакашвілі.

На уточнююче запитання ведучого Савіка Шустера політик додав, що гроші на ці цілі був готовий виділити Європейський Союз за моделлю, яка застосовувалася в Грузії.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявив, що шкодує, що йому довелося назвати Яценюка злодієм. При цьому він заявив, що ще більше шкодує через те, “що це правда”.

Читайте також:  Українці зможуть літати до ЄС всього за 17 євро

Шукайте деталі в групі Facebook