facebook

“Russian form of war” – нова форма війни – раSSєйська!

Scales-Robert




В інтерв’ю американському телеканалу Fox News генерал у запасі Роберт Скейлз розповів, що з подивом дізнався, що російська банда “СеКа” (СК – т.зв. «слідчий комітет», підрозділ путінської банди ФСБ) сама себе “висікла”, відкривши в росії проти нього політичну справу за правду про росіян, які воюють на Донбасі.

Генерал назвав дії СК «російської формою війни» – “Russian form of war” (дивись відео):

http://video.foxnews.com/v/4110391931001/russia-launches-probe-on-gen-scales-after-fox-segment/?#sp=show-clips

Скейлз із насмішкою сказав, що єдине, що його турбує в цій політичній «справі», це те, що він не спробує горілку в росії.

«Я абсолютно не стурбований. У мене могло б виникнути бажання провести відпустку в Росії, але я гарантую, що цього не станеться. Все, що я сказав на Fox News – правда».

«Fox не є улюбленим володимиром путіним телеканалом, тому що, як всі бачили в сюжеті, ми намагаємося донести правду про те, що відбувається в таких місцях, як Україна …

Ми всі знаємо, що санкції не працюють, переговори не працюють, ми не можемо натиснути на червону кнопку перезавантаження і тільки військові дії підтримуваних нами українців можуть змінити хід подій», вказав генерал, якому кремлівська мафія віддала шану і повагу, як ворогу росії, визнаному самим російським ворогом.

Читайте також:  "Служити будуть всі": Тарас Чмут спрогнозував, що буде далі з мобілізацією в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook