facebook

Голова Укравтодору проінспектував ремонт доріг на Прикарпатті

Днями в Івано-Франківській області перебував з робочим візитом Голова Укравтодору Андрій Батищев.

DSCN1521.846653c535f5a68918ff1ab01a692829210



Однією з основних тем зустрічі було будівництво та ремонт доріг на Прикарпатті. Зокрема йшлося про ремонт трьох основних автомобільних доріг в області: Н-09 “Мукачево — Львів” , Н-10 “Стрий — Чернівці” , Р-24 “Татарів — Кам’янець-Подільський”.

Голова Укравтодору спільно з начальником Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василем Буджаком та начальником Департаменту розвитку доріг Укравтодору Сергієм Цепелєвим об’їхав Косівський, Верховинський, Долинський, Калуський, Галицький, Рогатинський райони та ознайомився з ходом робіт на цих ділянках дороги.

Голова Укравтодору Андрій Батищев зобов’язав Службу автомобільних доріг в Івано-Франківській області здійснювати постійний моніторинг ремонтних робіт, дотримуватись нормативів та графіків; дав рекомендації щодо здачі відремонтованих ділянок автодоріг в експлуатацію. Також висловив сподівання, що в наступному році ремонт доріг буде продовжено, що дасть можливість покращити автосполучення між Івано-Франківською та Тернопільською, Чернівецькою, Закарпатською областями.

Читайте також:  Мати звинувачує дітей та вчителів у цькуванні сина в школі (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook