facebook

У мережі з’явилися перші кадри музичного фільму «Різдвяна історія з Тіною Кароль»

Сьогодні на сайті «1 + 1» були опубліковані перші кадри різдвяного фільму з Тіною Кароль і переможцем шоу «Маленькі гіганти» Євгеном Лебедіним в головних ролях.

385150370


На відео видно Софійський собор з висоти пташиного польоту, а також головні герої казки. За сюжетом, маленький хлопчик, герой Євгена Лебедіна, отримує напередодні Різдва книгу, з якої починається його подорож у світ чарів.

«Різдвяна історія з Тіною Кароль» – унікальний кінопроект в усіх відношеннях. Неймовірно красиві зйомки, неповторні інтер’єри Софійського Собору та Будинку Митрополита, ретельно відібрані старовинні колядки та щедрівки, а ще приголомшливі декорації, які передають дух Різдва, – все це глядачі побачать у нашому музичному фільмі». – говорить Володимир Завадюк, креативний продюсер проекту.

У різдвяній казці від «1 + 1» Тіна Кароль з’явиться в образі матері-берегині українських традицій, яка через історії про вічні цінності, народження Ісуса Христа, боротьбу добра і зла, прагне передати ці традиції своєму синові, якого грає Євген Лебедін.

У фільмі, зйомки якого проходили на території Національного заповідника «Софія Київська», прозвучать різдвяні та зимові пісні, а також автентичні колядки та щедрівки в сучасній обробці, виконані Тіною Кароль.

Глядачі зможуть побачити «Різдвяну історію з Тіною Кароль» в ефірі телеканалу «1 + 1» на Святвечір, 6 січня 2016 року.

Читайте також:  Аваков повідомив ймовірну дату закінчення карантину

Шукайте деталі в групі Facebook