facebook

Спецслужби попросили Ксенію Собчак тимчасово покинути Росію – ЗМІ

Перед своїм від’їздом Собчак дала вечеря в честь нового журналу L’officiel – першого під її керівництвом.

110136


Собчак на вечері супроводжували охоронці Журналістка і телеведуча Росії Ксенія Собчак вирішила покинути на деякий час Росію, так як її ім’я фігурує у так званих розстрільних списках, про які повідомляли ЗМІ після вбивства Бориса Нємцова, пише “Коммерсантъ”.

На вечері Собчак супроводжували троє чоловіків: чоловік, актор Максим Віторган, і двоє охоронців. Після вбивства політика Нємцова в пресі з’явилися дані про існування так званих розстрільних списків, у яких поряд з іншими відомими політиками і журналістами фігурує прізвище Собчак. “Скасувати прем’єру вистави “Одруження” в Театрі націй я не могла, як і ця вечеря, але завтра ж покину Росію на деякий час”, – повідомила з цього приводу пані Собчак.

Близькі друзі неофіційно пояснювали, що вона їде не в силу власної вразливості, а за рекомендацією спецслужб. Читайте також: Нємцов хотів опублікувати дані про російських військових в Україні – Собчак За інформацією журналістів, які критикують поширювану версію про вбивство на грунті релігійної нетерпимості, російські силовики ще в середині минулого тижня зробили доповідь президенту Росії щодо справи про вбивство опозиціонера.

У доповіді нібито йшлося про існування “розстрільного списку”, в який включені крім Бориса Нємцова Олексій Венедиктов, Михайло Ходорковський і, ймовірно, Ксенія Собчак. Швидше за все, по кожному з фігурантів цього списку працює не одна група, а, як прийнято у кілерів з Чечні, мінімум два – так званий тендер.
http://dt.ua/WORLD/specsluzhbi-poprosili-kseniyu-sobchak-timchasovo-pokinuti-rosiyu-zmi-166952_.html

Читайте також:  Окупанти за один день незаконно вивезли до Росії понад 2 тис. українськиї дітей

Шукайте деталі в групі Facebook