facebook

У зоні АТО проводять масові обшуки

Сьогодні така операція була проведена у прифронтовому місті Мар’їнка.

1730113



Спецгрупи поліції у складі співробітників різних служб щодня проводять обшуки в населених пунктах на лінії розмежування в зоні АТО, повідомив в ефірі 112 Українаначальник Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

“З 15 грудня поліція майже щодня проводить такі заходи по всій лінії розмежування в зоні АТО. Ми повинні зайти за кожною адресою, встановити ті вільні квартири, які не зайняті особами без певного місця проживання. Основне завдання – виявлення осіб, які сприяють терористам, займаються мародерством, вилучення незаконної вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухових засобів”, – розповів Аброськін.

Сьогодні така операція була проведена у прифронтовому місті Мар’їнка. Операція тривала одночасно на території всього міста, під’їздах до нього і на блокпостах. Поліцейські наряди патрулювали вулиці, перевіряли можливі місця знаходження розшукуваних осіб, здійснювали ретельні перевірки транспортних засобів та документів громадян.

Як повідомила прес-служба Національної поліції у Донецькій області, в ході спецоперації було затримано чоловіка, причетного до ДНР, який завідував складом паливно-мастильних матеріалів сепаратистів. Також правоохоронці розкрили низку майнових злочинів і затримали шістьох викрадачів, які скоювали крадіжки у приватних будинках.

Як повідомлялося, 10 грудня у Красногорівці провели спецоперацію за принципом “у кожне приміщення”, внаслідок чого було затримано більше 80 осіб, імовірно причетних до ЛДНР. Пізніше більшість затриманих були відпущені.

Читайте також:  Військові із зони АТО привітали українців з Великодніми святами (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook