facebook

Шевченко вважає, що “Динамо” під силу пройти “Евертон” в 1/8 фіналу Ліги Європи

Киянам варто додати у швидкості, вважає Шевченко.

110992


У такому разі успіх прийде до команди Реброва, і “Динамо” вийде до чвертьфіналу Ліги Європи. “Динамо” необхідно перемагати “Евертон” в Києві ФК Динамо Колишній нападник “Динамо” Андрій Шевченко розповів, що необхідно, щоб здолати англійську “Евертон” у повторному матчі 1/8 фіналу Ліги Європи, який відбудеться 19 березня в Києві.

За словами Шевченка, який кілька сезонів провів у лондонському “Челсі”, динамівцям треба відчути впевненість у власних силах. Нагадаємо, що на виїзді кияни втратили перемогу над “Евертоном”, ведучи в рахунку 1:0. Англійська команда перемогла 2:1. “Хотілося б привітати вболівальників з перемогою над “Іллічівцем”, адже цей поєдинок був дуже важливий в плані подальшої підготовки до “Евертону”, – сказав Шевченко програмі ПроФутбол після поєдинку 17-го туру Прем’єр-ліги, в якому кияни розгромили суперника 5:0.

“Думаю, динамівцям треба обов’язково додавати перед матчем єврокубків. В першу чергу в швидкості і впевненості. Все-таки в другому таймі зустрічі в Ліверпулі кияни виглядали не так добре, як могли. Тим не менш, результат матчу залишає гарні шанси команді Реброва”, – додав легендарний динамівець. Додамо, що киян влаштує перемога з рахунком 1:0.
http://dt.ua/SPORT/shevchenko-vvazhaye-scho-dinamo-pid-silu-proyti-everton-v-1-8-finalu-ligi-yevropi-166945_.html

Читайте також:  Фоменко: Хлопці повинні скористатися досвідом ігор в плей-оф

Шукайте деталі в групі Facebook