facebook

“Авакова на нари, Яценюка до пари”: у Франківську активісти провели акцію проти режиму Порошенка

Кілька десятків активістів “Правого сектору” та мешканців Івано-Франківська вийшли на акцію проти “режиму внутрішньої окупації”. Активісти вимагали від міністра МВС Арсена Авакова та Президента Петра Порошенка звільнити політв’язнів.




12028744_1173518256010615_6456497300150051745_o_68169

Керівник Івано-Франківського обласного осередку “Правий сектор” Андрій Подільський зазначив, що сьогодні у десятки разів більше політичних в’язнів, ніж це було за часів Януковича.

“Зараз у таборах люди, які активно відстоюють проукраїнську позицію. Їх кількість постійно збільшується. Ці люди першими стояли на Майдані, першими пішли добровольцями на Схід”, – говорить Подільський.

Він також відзначив що на Франківщині активісти поки що не відчувають значного тиску з боку правоохоронців та влади, проте по Україні ситуація зовсім інша.

“За великим рахунком, у нашій області немає великого тиску з боку влади. Але до нині не закриті справи проти активістів, які люстрували голову обласного управління юстиції Василя Кавацюка”, – зазначає Подільський.

Подільський подякував усім іванофранківцям, які  пожертвували святкуванням і прийшли підтримати тих людей, які є “в’язнями новітнього режиму внутрішньої окупації”.

Активісти “Правого сектору” організованою колоною пройшлися маршем центральними вулицями міста, закликаючи франківців приєднуватися до акції. Маршируючи, активісти вигукували “Революція! Революція! Революція!”, “Авакова на нари, Яценюка до пари!” та виконували патріотичні пісні.

Такі ж марші за участю патріотичних організацій та небайдужих громадян сьогодні пройшли і в інших містах України.

Читайте також:  “Дуже проста історія. Розповідають казки”: У Мережу злили ще одні “плівки Гончарука”. “Товариші папуаси”

Шукайте деталі в групі Facebook