facebook

Хлої Кардашян повністю оголилася у новій фотосесії

Зірка реаліті-шоу розповіла, наскільки складно їй було постати в такому вигляді перед камерою.

1730016


Сестра знаменитої світської левиці Кім Кардашян Хлої опублікувала на своєму фан-сайті фотографію, на якій вона позує повністю голою, повідомляє The Daily Mail.

Знімок був зроблений її 20-річною сестрою Кендалл Кеннер під час відпустки 31-річної Хлої на острові Сен-Бартельмі (Франція). Про саму фотосесію Кардашян розповіла, що вона не очікувала від себе такої сміливості, оскільки ще у недавньому інтерв’ю вона запевняла, що не готова до ню-фотосесій.

“Усі розійшлися спати, а нам стало нудно… Ми з Кендалл трохи випили і почали розважатися, що згодом переросло у справжню фотосесію. Я багато працювала над своїм тілом і розумом, і досі не розумію, звідки в мені взялося стільки мужності, щоб зробити це фото”, – розповіла Хлої.

Тим часом британське видання пропонує читачам згадати знамениту фотосесію Кім Кардашян, на якій вона позує в бікіні. Зірка сидить на човні, повернувшись спиною до об’єктиву камери – в точності як і Хлої на своєму знімку.

Раніше повідомлялося, що користувачі мережі активно обговорюють ім’я новонародженого сина Кім Кардашян та Каньє Уеста, який з’явився на світ 5 грудня.

Читайте також:  Хотіли фотографуватися на березі річки: Закохана пара загинула під час передвесільної фотосесії: деталі трагедії (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook