facebook

Російський ролик вперше набрав мільярд переглядів на YouTube

Це перший російський мультфільм, який здобув таку популярність серед користувачів.

1730765



Серія російського мультиплікаційного серіалу “Маша і Ведмідь” про кашу зібрала більш як мільярд переглядів на YouTube, повідомляє РИА Новости.

“Серія “Маша + Каша”, опублікована на порталі Get Movies, набрала на YouTube більше мільярда переглядів”, – поділився представник студії Анімаккорд.Це перший російськомовний ролик, який переглянула така кількість користувачів.

Серія про Машу і кашу була опублікована в 2012 році. Наразі її переглянули 1 015 733 061 раз – стільки на YouTube не набирав ще жоден російський ролик.

Анімаційна студія “Анімаккорд” була заснована в 2008 році. Першим проектом студії став мультфільм “Маша і Ведмідь”, що складається з 52 серій. У червні 2015 року американський журнал Animation Magazine включив “Машу” в список мультсеріалів, які повинні стати класикою.

“Машу і Ведмедя” транслюють, крім Росії, ще в 22 країнах світу. Мультфільм створений за технологією 3D-анімації у форматі HD.

Раніше повідомлялося, що російський мультсеріал “Маша і Ведмідь” завоював преміюKidscreen Awards 2015 в номінації Best Animation.

Читайте також:  Трагічне пірнання: стали відомі подробиці утоплення підлітка на озері Франківська (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook