facebook

Соціальний ролик підкорив Інтернет: “Дорогий тато, вони будуть називати мене повією!”

Якщо вірити статистиці Всесвітньої організації охорони здоров’я, то кожна третя жінка у світі хоча б раз була жертвою фізичного або сексуального насильства.

0_10be9f_247cf13c_XL.jpeg


Соціальний відеоролик, який зняла організація Care Norway побудований у вигляді звернення дівчинки, яка ось-ось народитися, до свого батька.

Спочатку вона дякує йому за те, як він про неї дбав. А адже вона ще не народилася, але батько вже зараз намагається як Супермен. Дівчинка каже, що розуміє наскільки складно було йому відмовити маму їсти суші, але він це зробив заради неї.

Але потім донька звертається до батька з проханням, яке стосується хлопчиків. Вона каже, що їй судилося народитися дівчинкою, а значить в 14 років хтось із її однокласників назве її повією, нехай жартома і не зі зла, але це трапиться. «Я розумію, що ти не будеш занадто про це турбуватися, бо це такий жарт, і, можливо, будучи юнаком, ти сам жартував у тому ж стилі. Просто для того, щоб вразити когось із своїх друзів … »

Далі дівчинка починає розмірковувати, що до 16 років, хтось обов’язково скористається нею, коли вони будуть гуляти на вечірці. А в 21 її можуть зґвалтувати. І зробить це син татового друга, від якого ніхто не міг очікувати подібного. А все тому що колись хлопець почув жарт, про те, що ця дівчинка повія.

І ось нарешті вона знайде свого Містера Досконалість. Він буде ідеальним, красенем з хорошою роботою. Але з часом його ідеальність потроху почне пропадати. І одного разу, він теж може назвати її повією або навіть заподіяти їй фізичний біль.

Наприкінці дівчинка просить батька, щоб він не дозволяв її братам називати дівчаток образливими словами, навіть якщо вони вимовлені жартома. Тому що в кожному жарті є частка правди. І тому що одні слова тягнуть за собою інші, які в результаті переростають у дії.

Читайте також:  У Львові молода мати продала дитину через інтернет: Не було нікого поряд

«Я знаю, що ти захистиш мене від тигрів і левів, куль, машин і навіть суші. Але я з’явилася на світ дівчинкою. Зроби, будь ласка, так, щоб це не стало головною небезпекою у моєму житті

Шукайте деталі в групі Facebook