facebook

«Прикарпаттяобленерго» відзначило День енергетика

22 грудня прикарпатські енергетики відзначають своє професійне свято. Урочистості до Дня енергетика проходять у центральному офісі та у філіях компанії.

lampochka_default



З нагоди свята найкращих працівників ПАТ відзначено галузевими, урядовими та місцевими нагородами, а також грамотами, дипломами та подяками компанії.

Особливістю цьогорічного святкування стало вручення 10 демобілізованим з АТО працівникам компанії «Особистої відзнаки Голови Правління».

Ця нагорода вручається особисто Головою Правління кращим працівникам, починаючи з 2011 року, та передбачає індивідуальну надбавку до заробітної плати для номінанта протягом усього періоду роботи в обленерго.

Окрім цього, окремими нагородами було відзначено найактивніших працівників обленерго, що генерують раціоналізаторські пропозиції для удосконалення робочого процесу на підприємстві та визначено «Кращий ініціативний підрозділ» компанії.

Також вперше за історію підприємства головою профкому Ольгою Тишко було вручено особливу відзнаку «Премію здоров’я» двом працівникам товариства, які пройшли попередній відбір та продемонстрували свої відмінні фізичні кондиції та любов до здорового способу життя. Ними стали – бухгалтер центральної бухгалтерії Мирослава Лось та водій служби механізації і транспорту – Віталій Мосейчук.

«Цього дня ми не тільки святкуємо, а й підводимо підсумки року. І хоча цей рік був для нас непростим, ми пройшли його достойно, – зазначив у своєму виступі Голова Правління ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен. – Наша компанія продовжила розбудову та реконструкцію мереж, ми працювали над розширенням спектру послуг, які надає Кол-центр, запровадили новий сервіс – «Персональний кабінет споживача», покращували інфраструктуру компанії. Окрім цього, активним було і внутрішнє життя нашого колективу – ми реалізували унікальну соціальну ініціативу енергетиків – «Естафету добрих справ» – акцію спрямовану на творення добра нашими працівниками у різних сферах життя громади».

Читайте також:  «Прикарпаттяобленерго» заплатить своїм топ-менеджерам 3 мільйони за поради

Привітати енергетиків у Центральному офісі завітали представники міської та обласної влади. Аналогічні святкові заходи пройшли також у кожній філій енергокомпанії.

Шукайте деталі в групі Facebook