facebook

Дитину загиблої у ДТП з авто Омельченка забрали до Івано-Франківська

5-річна донька постраждалої у ДТП з авто екс-мера Києва Олександра Омельченка зараз знаходиться у Івано-Франківську у рідної бабусі.

385159583



Тетяна померла у лікарні сьогодні, 23 грудня, не приходячи до тями. Кореспонденти ТСН одразу вирушили до будинку, де мешкала жінка разом з рідною дитиною та цивільним чоловіком Романом. Той, як і напередодні, був напідпитку, передає ТСН.

Як вдалось з’ясувати, побачивши свою дитину у випуску новин, рідний батько дівчинки терміново виїхав з Івано-Франківська, де мешкає, і забрав її додому. Рідні були шоковані умовами, в яких жила дитина.

“Я як побачила по телевізору, що дитина у такому стані і насіння гризе, мій син зірвався, сів у машину та поїхав, забрав її. Тепер все добре. Вона ж була у мене до 4-х років, ми позносили їй всі іграшки – зараз вся хата в іграшках”, – розповіла з Івано-Франківська бабуся дівчинки.

Аварія сталася 20 грудня. Постраждалу доправили до лікарні о 16:45. Її особу вдалось встановити лише наступного дня, оскільки до реанімації вона потрапила у комі, а документів з собою не мала.

Водій Омельченка взяв провину на себе, його затримали. Свідок аварії розповів, що авто Омельченка і до аварії на трасі поводилось небезпечно і ледь не скоїло ДТП на зустрічній смузі.

Читайте також:  Пряма мова: комісаріати Прикарпаття знову викликатимуть військовозобов’язаних (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook