facebook

Смушак про головну ялинку Франківська: Комусь такий мінімалістичний стиль подобається, для когось – чим більше всього – тим кращ

В Івано-Франківську розгорівся скандал з головною новорічною ялинкою міста. Місцеві мешканці обурюються, що на святкове дерево влада витратила значні кошти, але ялинка має не надто привабливий вигляд.

1916986_1005953732779545_923516753762824565_n


Про це у мережі Facebook пише користувач Roman Oros

Шановні містяни! Хочу описати ситуацію з ялинкою. У Івано-Франківську встановили ялинку, на яку витратили понад 200 тис грн!!!“, – пише мешканець Івано-Франківська.

Мешканці Франківська розкритикували свою новорічну ялинку: "У Чернівцях дешевша і краща"

Чоловік зазначив, що на ялинку в сусідніх Чернівцях витратили значно менші кошти – 145 тисяч гривень – але новорічне дерево має значно кращий вигляд.

Так от, при порівнянні вигляду ялинок і сум витрачених, складається враження, що або у франківську космічні ціни на іграшки і прикраси в порівнянні з Чернівцями, або нас знову наї**и і гроші спи***ли. Та такої страшної ялинки як в Франківську навіть в районах немає! Це просто позор. А хто буде відповідати? А ніхто!!! Я взагалі дивуюся, як раніше Франківськ визнавали одним з найкращих міст для проживання“, – написав користувач.

Директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Сушак не залишив без коментарів дану публікацію.

Щодо вигляду ялинки і смаків, – Комусь такий мінімалістичний стиль подобається, а для когось – чим більше всього – тим краще! Шкода, що нижні два метри ялинки, вже не мінімалістичні, а голі, – десь певне треба шукати вже ті іграшки на “п’яному” базарі. І щодо вартості і порівняння – порівнювати потрібно однакові види робіт і обсяги. І, як мінімум, хоча б поцікавитись які елементи входять у кошториси витрат. А то мало іграшок – все вкрали, злодії… Сумно“, написав Смушак.

Нагадаємо, відповідно до затвердженого кошторису, на святкове оформлення (ілюмінацію) новорічної ялинки на Вічевому майдані витратили 195 тисяч гривень, а на нові та існуючої святкової ілюмінації на вулицях міста, оформлення ілюмінацією Новорічної та існуючих ялинок та дерев в центральній частині міста – 145 тисяч гривень.

Читайте також:  У Франківську планують залишити новорічні арки і перетворити їх у квітковий тунель. ВІДЕО

 

Саме ж відкриття ялинки обійшлось місту у 11 тисяч гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook