facebook

Голові Івано-Франківської обласної ради Олександру Сичу збільшили зарплату вдвічі

Голові Івано-Франківської обласної ради Олександру Сичу збільшили зарплату вдвічі.




Xl_1Vdv4SDA

За таке рішення проголосували усі присутні 62 депутати. 

Обласна рада вирішила: 1. Установити голові обласної ради Олександрові Сичу надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг. 2. Преміювати голову обласної ради щомісячно у розмірі 60 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час, а також з нагоди державних та професійних свят, ювілейних дат, у межах економії коштів на оплату праці, і надавати йому матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Також депутати розглянули питання Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування першому заступнику голови обласної ради.

Відповідно до статей 14 і 15 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування” обласна рада вирішила: Присвоїти першому заступнику голови обласної ради Василеві Гладію перший ранг посадової особи місцевого самоврядування. За це рішення проголосували 61 депутат. 

Також прийняли рішення присвоїти заступнику голови обласної ради Ользі Галабалі 5 ранг посадової особи. За це віддали голос також 61 депутат.

http://www.malakava.if.ua/images/articles/201512/ai6524.jpg

Читайте також:  Націоналізацію "Приватбанку" підтримали РНБО і Кабмін, – ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook