facebook

Понад рік суд розглядає справу 35-річного іванофранківця, який мало не до смерті побив двох неповнолітніх хлопців (відео)

Понад рік в Івано-Франківському міському суді триває розгляд справи щодо умисного нанесення тяжких тілесних пошкоджень двом неповнолітнім. Сам інцидент трапився в липні минулого року.

index


Повертаючись із дискотеки, галаслива компанія підлітків затрималась у дворі. Хлопців вирішив утихомирити один із мешканців будинку з ножем у руках. Нині родичі одного з потерпілих стверджують — справу затягують.

Численні поранення і реанімація. Так закінчилась нічна прогулянка для 16-річного Андрія Смежука. До дитячої реанімації його госпіталізували у вкрай важкому стані. Ножові поранення у життєво важливі органи: легені та серце. Хлопець переніс кілька операцій і досі проходить курс реабілітації.

Як з’ясувалося пізніше, тілесні ушкодження Андрієві та його товаришеві Дмитру спричинив 35-річний мешканець будинку, в дворі якого відпочивали хлопці.

Після сутички нападника теж госпіталізували. У нього стрімко погіршився стан здоров’я через цукровий діабет. З’ясувалося, що чоловік уже був засуджений до 3 років позбавлення волі з конфіскацією майна, однак достроково звільнився за вісім місяців. На разі справу розглядає міський суд, однак засідання щоразу переносять, скаржаться родичі потерпілих.

В обласному управління національної поліції, підтверджують — у жовтні цього року проти Андрія і Дмитра відкрито кримінальне провадження за фактом спричинення тілесних ушкоджень і хуліганства. Тобто найближчим часом до суду може надійти ще одна справа, у якій теперішні потерпілі стануть обвинуваченими.

Читайте також:  Чоловік, який в "Калиновій Слободі" стріляв у сторожа, отримав умовний термін і заплатить 25 000 грн

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,