facebook

Івано-Франківська обласна федерація футболу святкує 25-річчя від дня заснування (фото)

Сьогодні минає 25 років з нагоди заснування Івано-Франківської обласної федерації футболу. З цієї нагоди в обласній філармонії відбулися урочистості, під час яких вшанували лауреатів футбольного сезону 2015 року.


 IMG_2000_(1)

Привітати працівників федерації та кращих представників футбольного товариства завітали уповноважені від обласної і міської влади та почесні гості свята, інформує Фіртка з посиланням на сайт ІФ ОДА.

Свої вітання присутнім адресували президент Федерації футболу України Андрій Павелко,  перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко та голова Івано-Франківської федерації футболу Тарас Клим.

Від імені голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука футбольну спільноту Івано-Франківщини привітав заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк.

«На Прикарпатті буде великий футбол, – наголосив Ігор Пасічняк. – Адже в області є люди, які спільно з владою докладуть максимум зусиль задля його відродження та розвитку».

Заступник голови ОДА також поділився із присутніми задумами на майбутнє, зокрема, щодо спорудження стадіону зі штучним покриттям та реанімування вже існуючого центрального стадіону обласного центру.

Яскравих перемог у футбольних турнірах, добра та злагоди у родинах   побажав спортсменам і директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ігор Дебенко.

Зауважимо, що історія створення обласної федерації футболу на Прикарпатті бере свій початок у 1990 році, коли футбольна громадськість краю на своїх установчих зборах вирішила створити організацію, яка на добровільних засадах об’єднала футбольні клуби та команди, дитячі спортивні школи, тренерів, арбітрів, меценатів та вболівальників. Область стала першою в Україні, яка ступила на шлях самостійної діяльності та госпрозрахунку. Впродовж багатьох років це одна з кращих федерацій в олімпійських ігрових видах спорту в області, членами якої є понад 17 тисяч футболістів та більше 500 дорослих та юнацьких команд.

З нагоди ювілею ветеранам івано-франківського футболу, тренерам, арбітрам, молодим гравцям та меценатам вручили почесні відзнаки, медалі та грамоти.

Окрім того, голові Івано-Франківської федерації футболу (ІФФФ) Тарасу Климу та першому заступнику голови ІФФФ Василю Сікорі вручили найвищі нагороди в області – медалі «За заслуги перед Прикарпаттям».  

 

 

 

Читайте також:  Неподалік Франківська ДТП: "ВАЗ" влетів у "Nissan" (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook