facebook

Доба в АТО: обстріли на лінії Донецьк-Горлівка

За добу в зоні АТО зафіксовано понад півсотні обстрілів з обох сторін.

1734022



За минулу добу сепаратисти 35 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО.

На ділянці лінії розмежування “Донецьк – Горлівка” представники ДНР зі стрілецької зброї обстріляли один з опорних пунктів сил АТО на схід від н.п. Новоселівка. Пізніше недалеко від селища “друга невелика група бойовиків спробувала перевірити пильність і надійність оборони українських захисників”. Противник був своєчасно виявлений і після півгодинного бою відступив. Серед нападників можливі втрати.

Крім того, за даними штабу, сепаратисти кілька разів відкривали неприцільний вогонь із стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів біля Пісків, Авдіївки, Новгородського, Троїцького і Широкиного.

Після півночі військовими обстрілів не зафіксовано.

Як повідомляють у ДНР, ситуація в зоні АТО має тенденцію до загострення в останні дні. За їхніми даними, за минулу добу військові 17 разів відкривали вогонь.

“Обстрілу зазнали населені пункти Комінтернове, Жабуньки, Зайцеве, Залізна Балка, Лозове, Старомихайлівка, Спартак і район аеропорту міста Донецьк”, – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється про загибель двох мирних жителів в результаті обстрілу в Зайцевому на півночі Горлівки.

Зазначимо, різке збільшення кількості обстрілів в зоні АТО почалося 25 грудня. Військові пов’язують його з прибуттям “новорічного” гумконвою Росії.

Читайте також:  "Азов" повідомив про обстріл Широкиного з танків і мінометів

Шукайте деталі в групі Facebook