facebook

Корбан відмовився від своїх адвокатів

Лідер УКРОПу попросив надати йому безкоштовного захисника.

1734003



У Дніпровському районному суді Києва лідер партії УКРОП Геннадій Корбан заявив, що відмовляється від послуг своїх адвокатів, передає Інтерфакс-Україна.

Адвокати Корбана подали повторне клопотання про невідкладне медичне обстеження свого підзахисного, проте головуюча суддя Оксана Бірса відхилила його.

Після цього захист політика заявив про відвід Бірси, і сторони вступили в полеміку.

У цей час Корбан заявив, що відмовляється від своїх захисників, зважаючи на неадекватність сприйняття ними того, що відбувається, через сильну втому.

Суддя уточнила у нього, чи відмовляється він від усіх своїх адвокатів, на що Корбан відповів ствердно і додав, що вимагає надати йому передбаченого законодавством безкоштовного адвоката.

Один із захисників політика заявив, що зважаючи на заяви Корбана і неможливість адекватно сприймати події через втому, викликану практично 20-годинним засіданням, адвокати залишають залу засідання суду.

Після цього засідання перервалося, оскільки суддя залишила залу засідань.

Як повідомлялося, уповноважений Верховної Ради України з прав людини ВалеріяЛутковська відвідала лідера партії “УКРОП” Геннадія Корбана в лікарні інституту Амосова.

Читайте також:  Після Коломойського у відставку подав і його заступник Корбан - депутат

Шукайте деталі в групі Facebook