facebook

Розгін Майдану: двом беркутівцям продовжено арешт

Екс-“беркутівців” Зінченко та Аброськіна залишили під вартою до 25 лютого.

1734601



Суд продовжив до 25 лютого запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для двох колишніх бійців спецпідрозділу МВС “Беркут” Сергія Зінченка і Павла Аброськіна, обвинувачених у вбивстві активістів Євромайдану. Відповідне рішення ухвалив Святошинський районний суд Києва в понеділок, 28 грудня.

Таким чином суд задовольнив відповідне клопотання прокуратури.

“Клопотання сторони обвинувачення про продовження утримання під вартою Зінченка та Аброськіна задовольнити. Клопотання захисту про зміну запобіжного заходу з утримання під вартою на інший, більш м’яку, залишити без задоволення”, – зачитав рішення головуючий суддя Сергій Дячук.

Святошинський суд на останніх засіданнях продовжує допитувати потерпілих, родичів Героїв Небесної Сотні і вивчати докази. Наступне засідання призначено на 14 січня 2016 року.

Як повідомляв Корреспондент.net, шестеро колишніх співробітників спецпідрозділу МВС Беркут пройшли переатестацію в Києві та Київській області і потрапили в нову поліцію.

Читайте також:  “Нeщacнe кохання, соціальні мережі, чи прoяви диявoлa”: у невеличкому місті на Вінничині пoвicилиcя троє підлітків

Шукайте деталі в групі Facebook