facebook

Щури втікають з корабля, котрий почав тонути?

Vladimir Putin

Б



удувати “накручених” припущень не хотілося б, але взаємозв’язок все таки Є!!! Не встигли в ефірі кАналуросія 1″ показати документальний фільм про анексію Криму росією під ура-патріотичною назвою «Крим. Шлях на батьківщину», в якому Путлер фактично зізнався в підготовці силового захоплення півострова незалежної держави, як стали з’являтися повідомлення про те, що ряд високопоставлених росіян вже перебувають за межами країни. Кадиров, завбачливо залишив росію вилетівши до Йорданії, Пєськов з родиною вирішив відпочити у Франції, а Сурков рвонув у Гонконг.

Щури втікають з корабля, котрий почав тонути? Не дивно, адже реакція Європейського Союзу на визнання Путлера буде однозначною і подальший розвиток подій не важко передбачити. Але сам факт появи даного фільму з викриттям загарбницьких і агресивних помислів генсЄка росії задовго до початку кривавого конфлікту на сході України здається нічим іншим як складовою частиною єдиного плану, пов’язаного зі “зникненням” злочинця №1 у світі.

Тим не менш, не минуло й години, а в ЄС вже кипить котел обурення і фраза глави МЗС Латвії Едгара Рінкевічса: «Президент путін підтверджує все, що ми знали або про що підозрювали – анексія Криму планувалася заздалегідь, який вже там «референдум»- як не можна краще демонструє перший ефект від фільму, який може вилитися не тільки у визнання світовою спільнотою анексії, але й надалі поверненням росією півострова Україні! Як? Та все просто – певні сили всередині самої високодуховної цей механізм сьогодні вже запустили і надалі, лише керуючи громадською думкою, продовжать “відсікання” горе-острова, від якого у частини адекватної РееФії тільки проблеми.

Читайте також:  Все даремно? Резолюція ПАРЄ по Азову буде на руку Росії, – дипломат стривожив прогнозом

Шукайте деталі в групі Facebook