facebook

Російський “піпл” все-одно “хаваєт” інформаційне лайно кремлівської пропаганди (ВІДЕО)

Машина зі створення фейків для кремлівської пропаганди вже давно зламалася – окремі публікації в нормальних людей не викликають навіть ввічливої (для вигляду) посмішки, як від чисто англійського анекдоту, і вже нікого не дивують.

Дивує інше – як громадяни великої (за територією) держави це не тільки терплять, але й думають, що так є насправді.

Навіть тоді, коли нагла брехня путлерівських пропагандистів стає предметом загальносвітового посміховиська, це їх не зупиняє, тому “піпл” все-одно “хаваєт” будь-яке інформаційне лайно.

Одним із таких виявився недавній сюжет телекАналу міністерства оборони Путлера від народу “Звєзда”, в якому розповідалося про “надпотужні рассєйські корабельні ракети”.

За повідомленням естонського видання aru.tv, йдеться про сюжет щодо ракети «Калібр», яка нібито здатна нейтралізувати великий військовий корабель у разі прямого попадання, супроводивши його кадрами випробувань другої ракети норвезьким флотом, повідомляє YouTube-канал «Новини не для всіх».

«Звичайно, авіаносець важко буде потопити. Але якщо потрапити у вразливу точку, то «Калібр» може завдати істотної шкоди», – повідомляє в репортажі заступник гендиректора« ВПК «НВО машинобудування» Анатолій Свінцов. Потім у сюжеті «Звєзди» демонструються кадри випробувань, на яких ракета потрапляє в військовий корабель, завдаючи йому значні ушкодження.

Однак, як з’ясували інтернет-користувачі, насправді ці кадри були взяті з запису випробування норвезькими ВМС ракет дальнього радіусу дії Naval Strike Missile, розроблених фірмою Kongsberg.

На YouTube відео даних випробувань було опубліковано ще



на початку 2014 року.

Джерела – http://aru.tv/novost/telekanal-zvezda-vydal-kadry-ucheniy-norvezhskogo-flota-za-ispytaniya-rossiyskoy-rakety

https://www.youtube.com/watch?v=I62C71GEYKY

https://www.youtube.com/watch?v=fBakzoQDd10

Читайте також:  "Наша розвідка працює відмінно": Данілов розповів, скільки високоточних ракет залишилося у Росії

Шукайте деталі в групі Facebook