facebook

ЗМІ показали зірку “Шерлока” в образі супергероя

На знімках актор Бенедикт Камбербетч постав в образі супергероя – доктора Стренджа, персонажа з коміксу.

1734798


Журнал The Entertainment Weekly опублікував фотографії Бенедикта Камбербетча, на яких він зображений в образі супергероя з фільму “Доктор Стрендж”, вихід якого запланований на листопад 2016 року.

Нейрохірург доктор Стрендж є одним з найвідоміших персонажів коміксів студії Marvel. Герой, втративши роботу після важкої травми, вирішує присвятити себе боротьбі проти злочинного світу. Задля цього він опановує окультизм і вивчає мистецтво рукопашного бою у тибетських ченців.

Here’s your exclusive first look at Benedict Cumberbatch in @Marvel’s magical @DrStrange! ✨ https://t.co/3PYpoTv6Dspic.twitter.com/PNGmN4KK5U

Актор Бенедикт Камбербетч прокоментував свою роботу в проекті, зазначивши, що вона стала для нього неабияким випробуванням – як моральним, так і фізичним.

“Ми пройшли через усе можливе божевілля. Падіння, злети, перешкоди, негаразди, сутички, погоні – усе це було”, – зазначив актор.

Відомо про те, що ідея фільму не зовсім буденна. Режисер фільму Скотт Дерриксон прокоментував свій проект неоднозначно.

“Я досі в неспокійному очікуванні дзвінка згори зі словами: “Це занадто дивакувата кінострічка, щоб показувати її в кінотеатрах”, – зазначив він.

Нещодавно актор Бенедикт Камбербетч нецензурно розкритикував політиків через ситуацію з біженцями.

Читайте також:  З'явилося промо-відео різдвяної серії Шерлока

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: