facebook

В Україні оголошено штормове попередження

Синоптики попереджають про заметілі.

1739017


В Україні на п’ятницю, 8 січня, оголошено штормове попередження. Згідно з повідомленням Укргідрометцентру, 8 січня вночі та вранці очікується сильний сніг, хуртовина, пориви північно-східного вітру зі швидкістю 15-18 м/с. Місцями можуть бути снігові замети, а на дорогах ожеледиця.

За прогнозами синоптиків, у північних та центральних областях в п’ятницю будуть сильні снігопади, хуртовини, снігові замети, пориви північно-східного вітру зі швидкістю 15-20 м/с (лише у західних областях місцями невеликий сніг).

Температура повітря вночі становитиме 5 … 10 ° С, вдень – 1 … 6 ° С морозу. На Прикарпатті вночі очікується 11 … 16 ° С морозу, вдень буде близько 0 ° С.

У південних, східних, Кіровоградській і Дніпропетровській областях прогнозується сильний мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. Температура повітря протягом доби становитиме від 4 ° С морозу до 2 ° С тепла. У Криму та Приазов’ї – місцями дощ, температура 1 … 7 ° С тепла. На дорогах ожеледиця.

У Києві в п’ятницю вночі, вранці будуть складні погодні умови – сильний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-18 м/с, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі становитиме 6 … 8 ° С, вдень – 3 … 5 ° С морозу.

meteo.gov.ua

Читайте також:  Олександр Усик — російський боксер, який вже назавжди втрачений для України

Шукайте деталі в групі Facebook