facebook

Канадським депутатам розіслали марихуану

Каннабіс відправили всім 184 депутатам правлячої Ліберальної партії Канади.

1738983



Канадський активіст Дана Ларсен, який виступає за легалізацію в країні марихуани, розіслав усім 184 депутатам правлячої Ліберальної партії Канади по граму цього наркотичного засобу й екземпляру написаної ним книги про історію каннабісу.

Як повідомляє видання Vice, Ларсен заявив, що знає про незаконність такої акції, але не боїться судового переслідування. На його погляд, депутати не звертатимуться в поліцію.

“Якщо і напишуть заяву, то навряд чи поліція розпочне ганятися за мною через грами марихуани”, – заявив він.

Опитані виданням канадські поліцейські погодилися, що такій справі можуть і не дати хід. За їхніми словами, навіть якщо буде очевидно, що саме Ларсен відправляв листи з каннабісом, кількість речовини, яка пересилається, в кожному окремому відправленні дуже мала, щоб виправдати зусилля зі збору доказової бази. Вони уточнили, що ситуація може змінитися, якщо знайдуться підтвердження того, що саме Ларсен переслав поштою всі 184 грами марихуани.

У прес-службі Ліберальної партії не змогли підтвердити, чи дійшли вже відправлення до адресатів, але назвали дії Ларсена дуже амбітними.

Нагадаємо, в жовтні 2015 року ліберали перемогли на парламентських виборах у Канаді, змістивши правлячу Консервативну партію. Уряд очолив 43-річний Джастін Трюдо.

Читайте також:  Покурив - забув. Вчені розповіли про ризики марихуани для підлітків

Шукайте деталі в групі Facebook