facebook

Правоохоронці розповіли про обставини резонансних кримінальних правопорушень на Прикарпатті

Очільники прокуратури Владислав Братюк та Головного управління Національної поліції Віктор Шкутов розповіли про обставини резонансних кримінальних правопорушень у Косівському та Надвірнянському районах, які відбулися 9 січня. Про це повідомляє офіційний сайт Івано-Франківської ОДА.

За словами Віктора Шкутова, близько 22.00 до поліції надійшло звернення щодо вчинення групою осіб у камуфляжній формі хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї поблизу кафе у селі Середній Березів Косівського району.

«Слідча група, яка прибула на місце події, після детального місця події виявила сім гільз калібру 9 міліметрів та пошкоджений автомобіль «Фіат Добло». Завдяки подворовому обходу було встановлено обставини ряду злочинів, які мали місце. – розповів керівник поліції. – Так, п’ятеро осіб нанесли тілесні ушкодження двом громадянам, а потім іще одному мешканцю села, якого пізніше було доставлено до районної лікарні».

Як повідомив правоохоронець, даною групою осіб здійснено і ряд інших злочинів, зокрема незаконне заволодіння транспортним засобом та незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

У свою чергу, Владислав Братюк розповів про ґрунтовні підстави вважати, що ті ж особи брали участь у резонансних подіях у Закарпатській області. Правоохоронець запевнив, що слідство відбуватиметься об’єктивно і неупереджено.

«Жодних упереджених дій стосовно представників громадських рухів чи політичних партій в області немає і бути не може», – наголосив Владислав Братюк.

http://www.if.gov.ua/news/kerivniki-pravoohoronnih-organiv-rozpovili-pro-obstavini-rezonansnih-kriminalnih-pravoporushen-u-kosivskomu-ta-nadvirnyanskomu-rajonah


Читайте також:  Напхав собі в спіднє: Українець намагався провезти через кордон амфетамін і екстазі

Шукайте деталі в групі Facebook