facebook

Правоохоронці розповіли обставини резонансних кримінальних правопорушень до яких причетні представники “Правого сектора”

Очільники Прикарпатської прокуратури Владислав Братюк та Головного управління Національної поліції Віктор Шкутов розповіли про обставини резонансних кримінальних правопорушень у Косівському та Надвірнянському районах, які відбулися 9 січня.

IMG_3267_(1)



За словами Віктора Шкутова, близько 22.00 до поліції надійшло звернення  щодо вчинення групою осіб у камуфляжній формі хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї поблизу кафе у селі Середній Березів Косівського району, інформує Фіртка з посиланням на прес-службу ІФ ОДА.

«Слідча група, яка прибула на місце події, після детального місця події виявила сім гільз калібру 9 міліметрів та пошкоджений автомобіль «Фіат Добло». Завдяки подворовому обходу було встановлено обставини ряду злочинів, які мали місце. – розповів керівник поліції. – Так, п’ятеро осіб нанесли тілесні ушкодження двом громадянам, а потім іще одному мешканцю села, якого пізніше було доставлено до районної лікарні».

Як повідомив правоохоронець, даною групою осіб здійснено і ряд інших злочинів, зокрема незаконне заволодіння транспортним засобом та незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

У свою чергу, Владислав Братюк розповів про ґрунтовні підстави вважати, що ті ж особи брали участь у резонансних подіях у Закарпатській області. Правоохоронець запевнив, що слідство відбуватиметься об’єктивно і неупереджено.

«Жодних упереджених дій стосовно представників громадських рухів чи політичних партій в області немає і бути не може», – наголосив Владислав Братюк.

Читайте також:  Дадаєв заявив, що не вбивав Нємцова

Шукайте деталі в групі Facebook