facebook

Обласна влада пропонує японцям збудувати на Прикарпатті завод на три тисячі робочих місць

Японська торгова компанія Cymoto Sumiоto Group Corporation розглядає можливість спорудження на Прикарпатті заводу з виробництва електрокабельної продукції.

fffff_bfab2



Сьогодні представники компанії зустрілися із першим заступником голови облдержадміністрації Сергієм Басарабом, передає Фіртка з посиланням на Курс.

Для спорудження заводу японцям запропонували на вибір чотири ділянки: в Івано-Франківську (11,8 га), Бурштині (34,45 га), Калуші (18 га), Долині (29,4 га).

Потенційні інвестори повідомили, що планують працевлаштувати три тисячі осіб і остаточне рішення прийматимуть після вивчення ситуації щодо заробітної плати в регіоні.

Представники японської компанії спершу планують знайти виробничі площі для навчання майбутніх працівників, а паралельно споруджувати завод. Кажуть, що специфіка роботи на майбутньому заводі більше підходить жінкам.

“З боку облдержадміністрації ми гарантуємо сприяння та комфорт, думаю, вам буде приємно працювати на Прикарпатті”, – запевнив потенційних інвесторів Сергій Басараб.

Читайте також:  На Калущині впродовж літа організовуватимуть відпочинок для бійців АТО з району

Шукайте деталі в групі Facebook