facebook

“Царство” Путлера більше не має міжнародно визнаних кордонів – треба готуватися до повернення Криму

Коли після Другої світової війни у складі РаSSєї опинилась частина території колишньої східної Пруссії – Калінінградська область – новий суб’єкт федерації практично не розвивали, бо не вірили в міцність післявоєнних кордонів. Калінінградську область лише грабували, з неї вивозили все, що тільки можна, її історичні пам’ятки не відновлювали. Навіть зараз більша частина цього регіону виглядає так, ніби війна завершилась тільки вчора. Хоч якийсь розвиток Калінінградської області почався лише після 1975 року, коли підписали Завершальний акт наради в Гельсінкі, що підтвердив непорушність післявоєнних кордонів.

Але Путлер своєю анексією Криму цей акт поховав – його “царство” більше не має міжнародно визнаних кордонів. І Крим – це найуразливіше її місце. Це розуміють і російські політики, і російські бізнесмени. Тому Крим будуть лише грабувати.

Чи повернуться самі собою захоплені кремлівською бандою українські території? Однозначно ні. Жодна окупована територія сама собою не поверталася до моменту капітуляції або відступу окупанта. Чи може Україна відвоювати захоплені території? Відповідь однозначна – ні.

Чи може Україна повернути контроль над Кримом у разі дестабілізації ситуації в самій РаSSєї? У разі реалізації неминучого сценарію, який називається «розпад росії»? Це можливо.

І ось тут варто сказати про подальші дії українців.

По-перше, Україна має робити все можливе, щоб економічна ситуація в росії ставала гіршою.

По-друге, робити все, щоб росіяни побачили чіткий зв’язок між своїм економічним становищем, яке постійно погіршується, і анексією Криму.

Так, що Україні і всім українцям потрібно готуватися!

Джерела:

http://www.radiosvoboda.org/content/article/27485574.html


http://www.radiosvoboda.org/content/article/27485575.html

Читайте також:  Партія “ВОЛЯ” висунула кандидатів до Івано-Франківської обласної ради

Шукайте деталі в групі Facebook