facebook

Україна має військо, якого ще два роки тому не було… зовсім!

Нікколо Макіавеллі, італійський мислитель, філософ, письменник, політичний діяч, у своїй книзі “Государъ”, написав наступне: “Хто має гарне військо – знайде собі хорошого союзника“.

Підемо від зворотнього: Україна має хорошого союзника



в особі НАТО, а значить Україна має гарне військо. Військо, якого ще два роки тому не було. Військо, яке відродилося з попелу, завдяки українському народу та за сприяння уряду.

За ці два роки з’явилася зброя, яка раніше була тільки на папері. Деякі зразки вже пройшли бойове хрещення на російсько – української війни. Інші тільки готуються до серійного виробництва.

Але вся ця техніка, була б просто технікою, без простих українських хлопців, які нею вміло керують. Слава українським воїнам!

На додаток:

Якщо виробництво наземної техніки налагоджено, то виробництво “повітряної” техніки ще тільки належить налагодити. Ведеться робота із створення бойових літаків, які будуть вироблятися на Одеському авіазаводі. Двигуни будуть українські, електроніка – американська, корпус – китайський.

Літак буде виглядати приблизно так:

Так само, на Конотопському авіазаводі, компанія “Мотор Січ”, планує випускати бойові вертольоти:

Україну по праву можна вважати родоначальником світової авіації. Американська компанія “Sikorsky Aircraft“, яка будує вертольоти для армії США, заснована легендарним авіаконструктором, киянином, який народився, жив, навчався в Києві, закінчивши київський політех, Ігорем Сікорським, що емігрував до США після революції, в 1919 році.

Свої перші вертольоти, він планував і піднімав у повітря, саме в Києві.

І перший у світі літак, був теж піднято в повітря в Україні в 1882 році авіаконструктором Можайским, який після відставки в 1863 році, оселився недалеко від Вінниці.

Так що, все у нас вийде. Слава Українському народові!

Читайте також:  "Причиною повеней стали дощі, а не вирубка лісів", - Денис Шмигаль (ВІДЕО)

Джерело – http://petrdub.livejournal.com/18610.html

 

Шукайте деталі в групі Facebook