facebook

Суд призначив запобіжний захід хабарнику з Косова – майже 900 тисяч застави або арешт

22 січня 2016 року до Івано-Франківського міського суду було доставлено першого заступника голови Косівської РДА, якого підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

12399304_1158716557472629_764593305_n



Заслухавши сторону обвинувачення та сторону захисту, а також вислухавши затриманого громадянина, 1967 року народження, суд виніс рішення задовольнити клопотання прокуратури та ухвалив:

Застосувати щодо затриманого запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк шістдесят днів, до 20 березня 2016 року включно.

Тримання під вартою підозрюваного здійснювати в Івано-Франківській установі виконання покарань № 12.

Визначити заставу – 653 (шістсот п’ятдесят три) розміри мінімальної заробітної плати в сумі 899 834 (вісімсот дев’яносто дев’ять тисяч вісімсот тридцять чотири) гривні.

У разі внесення застави покласти на підозрюваного обов’язки:

1) прибувати до визначеної службової особи – слідчого, прокурора або суду із встановленою періодичністю;

2) не відлучатися з с. Черганівка Косівського району Івано-Франківської області, в якому він проживає, без дозволу слідчого, прокурора або суду;

3) повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання;

4) утримуватись від спілкування з усіма свідками в цьому кримінальному провадженні;

5) здати (за наявності) до Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області (м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Гнатюка, 29) свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд та в’їзд в Україну.

Нагадаємо, першого заступника Косівської РДА Михайла Павлюка було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За одержання неправомірної вигоди зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Читайте також:  "З тобою я зможу все!" Зеленський зворушливо привітав дружину з днем народження

Шукайте деталі в групі Facebook