facebook

У Франківську “Правий сектор” провів марш за визволення політв’язнів (фото)

29 січня, активісти “Правого сектора” Прикарпаття провели акцію-марш “Волю в’язням режиму”. Кілька десятків активістів зібралися на Вічевому майдані в Івано-Франківську.




y4i7naxBnkU

Присутні проголосували за резолюцію мітингу, в якій вимагають долучитися до боротьби та чітко засудити дії режиму Порошенка. 

Відтак, вимагають притягнути до відповідальності згідно Закону України “Про очищення влади” Василя Кавацюка, через дії якого було спровоковані події акції “Чистий четвер” 2015 року. А також притягнути до відповідальності власників бази “Хата магната”, від дій яких потерпіли бійці ДУК ПС та припинити політичні переслідування українських патріотів, добровольців, волонтерів, учасників бойових дій, які в різний спосіб висловлюють протест діючому режиму.

Крім того, “правосекторівці” застерегли представників режиму Порошенка про те, що невиконання вимог народу, який насправді є владою в державі може спровокувати масові акції громадянської непокори.

Після мітингу колона активістів з гаслами “Слава Україні” та “Волю в’язням режиму” вирушила в Меморіальний сквер, де відбудеться поминальна панахида за героями Крут.

Читайте також:  У Польщі розширили допомогу українським біженцям: хто може отримати 710 злотих

Шукайте деталі в групі Facebook