facebook

Чоловік, котрий застрелив у франківському готелі росіянку, намагався накласти на себе руки

У неділю до готельного номеру, на дверях якого висіла табличка «не турбувати», увійшла покоївка.



 20160201163914

Надто довго висіла табличка, а прибрати в кімнаті все ж було необхідно. Коли ж покоївка відчинила двері, то посеред одномісної кімнати побачила тіло жінки. Вбитою виявилася 29-річна уродженка Росії.

За кілька годин до того у одному із готелів Івано-Франківська 27-річний одружений чоловік, житель Тисменецького району, зняв одномісний номер.

На рецепції зафіксували, що з молодим чоловіком у тому ж номері мала проживати і громадянка Російської Федерації.

Відповідно до документів, виселитися молоді люди повинні були до 12 години неділі, 31 січня.

Однак, практично до вечора на вхідних дверях висіла табличка «не турбувати». Коли ж працівники готелю зайшли всередину, то на місці знайшли тіло молодої жінки із двома кульовими пораненнями: у голову та плечі. Чоловіка, який мав би проживати в цій же кімнаті, не було.

Поліції практично за кілька годин вдалося розшукати молодого чоловіка. Виявилося, він намагався покінчити з життям, прийнявши понаднормову дозу препарату «Інсулін». Та місцеві медики зуміли врятувати йому життя.

Правоохоронці уже затримали і опитали підозрюваного.

За його словами, вбивати росіянку він не планував. Все сталося раптово. Молоді люди просто посварилися, коли ж жінка відвернулася, чоловік вихопив пістолет і вистрілив їй у спину та голову. Тіло приховати навіть не намагався. Просто втік із готелю. А коли усвідомив, що накоїв, то вирішив покінчити з життям.

Зараз прикарпатець, який офіційно одружений, не розповідає які стосунки у нього були і чи були взагалі із росіянкою. Та, ймовірно, молоді люди були добре знайомими.

Що ж до зброї, то, за словами чоловіка, носив він її тільки для самозахисту. Хоч зареєстрованою вона і не була.

Читайте також:  На Прикарпатті завдяки соцмережі знайшли житло безхатьку, який жив на вулиці 30 років

Слідство за статтею умисне вбивство (115 ККУ) триває. Правоохоронці з’ясовують подробиці вбивства, перевіряють отриману інформацію.

Шукайте деталі в групі Facebook