facebook

Де побудують нові квартали в Івано-Франківську?

Загалом у грудні 2015 року ДАБІ видала 22 дозволи на будівництво багатоповерхівок в обласному центрі.




10650019_655549341252947_7183162965538040632_n

Проект Побудовано в Івано-Франківську підготував аналітику виданих дозвільних документів АрхБудІнспекцією в грудні 2015р., на підставі якої можна побачити, де і що буде будуватися в нашому місті. 

МЖК Експрес-24 планує будувати житловий комплекс з 5-ти будинків в межах вулиць Коновальця-Василишина та лівого берегу р. Бистриця. 

Досить цікаво виглядає будівництво трьох багатоквартирних житлових будинків в с.Вовчинець, замовником якого виступила Агропромислова фірма “Злак”. 

ТзОВ “Івано-Франківськміськбуд” буде проводити реконструкцію нежитлового приміщення під багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями громадського призначення, що знаходитиметься в м. Івано-Франківську, вул. Чорновола 155. 

Приватне підприємство “Гаразд України Буд” замовило будівництво трьох багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського і соціального призначення в с. Крихівці. Підрядником виступає ПП “Гірбуд”. 

Товариство з обмеженою відповідальністю “Будівельна компанія “Галицька” повідомила про намір будувати групу багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення в районі вул. В.Стуса-І.Миколайчука-Проектна, 1. Підрядник: ПП “Галкомбуд”.

Читайте також:  Як дівчині взагалі дозволили продовжити виступ в ефірі: активістка висказала ВСЮ ПРАВДУ владі в лице. (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook