facebook

Прикарпатець вбив та пограбував знайому через проблеми з ерекцією

До Коломийського міськрайонного суду надійшло кримінальне провадження за обвинуваченням 37-річного молодика у вбивстві дівчини з якою познайомився за допомогою мережі Інтернет 10 жовтня 2015 року обвинувачений вкотре приїхав до своєї знайомої М., яка проживала в місті Коломия, з якою познайомився за допомогою мережі Інтернет.

174479



В процесі розпивання спиртного вирішили вступити в статевий зв’язок. З наміром зробити свої відчуття від статевого акту гострішими, обвинувачений за допомогою капронових колгот зв’язав руки та ноги дівчини та намагався вступити з нею в статевий акт, однак через фізіологічні причини, що не залежали від його волі, тривалий час не зміг це зробити, інформує  прес-служба Коломийського суду.

З приводу відсутності ерекції обвинуваченого, потерпіла стала ображати його та непристойно висловлюватись. Останній будучи обуреним такою поведінкою потерпілої вирішив позбавити її життя.

З цією ціллю засунув дівчині у ротову порожнину нижню білизну та обмотав рот та ніс светром, перекривши таким чином доступ кисню, що призвело до смерті останньої.

Органи досудового розслідування вбачають в діях молодика ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України – умисне вбивство, що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Крім цього обвинувачений, після вчинення вбивства, таємно викрав із приміщення потерпілої ноутбук, мишку та праску, загальна вартість яких становить 2273,16 грн., відповідальність за що передбачена ст. 185 ч. 2 КК України та покинув місце події.

Судовий розгляд вказаного кримінального провадження за № 346/552/16-к призначено на 17 лютого 2016 року на 14.00 год. і розглядатиметься колегіально – головуючий суддя Калинюк О.П., судді – Димашок В. П. та Васильковський В. В.

Читайте також:  Скільки в середньому заробляє пересічний прикарпатець

Шукайте деталі в групі Facebook