facebook

Затриманими вчора “на гарячому” грабіжниками виявились іванофранківець та одесит (відео) (оновлено)

5 лютого, начальник Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов зібрав прес-конференцію з приводу затримання групи злочинців, які грабували магазини.




z25mqsvKrTI

Нагадаємо, вчора ввечері спецрота, нацгвардія та поліція проводили операцію по затриманні групи злочинців. Їх затримали у середмісті Івано-Франківська навпроти готелю Дністер, у них знайшли зброю (пістолет) та гроші. 

“Наприкінці січня кілька магазинів зазнали грабувань. Працівники поліції після слідчих дій зрозуміли, що працює одна група людей за схемою. Вчора їх було затримано на гарячому після вчинення злочину. Вилучено у них пістолет шмайсер травматичної дії, предмети одягу, кошти та інші сліди вчинення злочину”,– повідомив Шкутов. 

На даний час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Один із злочинців іванофранківець 1982 року інший мешканець Одеської області з 1990 року. 

Обоє раніше судимі познайомились у місцях позбавленні волі. Прикарпатець раніше судимий за розбій, а одесит за викрадення авто. 

Здебільшого злочинці грабували продуктові магазини у вечірній час, найменшу суму, що вилучили із магазину 300 грн та вчора 3000 грн.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Відео: СЗГ УМВС в Івано-Франківській області

 

Читайте також:  Франківський дивак на шоу «Х-фактор» змусив учасника жюрі несамовито танцювати (відео).

Шукайте деталі в групі Facebook