facebook

Франківська гонщиця стане ведучою автомобільного шоу (відео)

В Івано-Франківську стартує новий відео-проект тест-драйвів автомобілів різного класу. Ведучою та одночасно водієм стане франківська гонщиця, кандидат у майстри спорту Ірина Висоцька.

b30fffas-960


Шоу “Тест драйв з Іриною Висоцькою” виходитиме трьома мовами – українською, російською та англійською. Автори проекту – група операторів Med Vid.

“Автоспорт став справою мого життя. Вісім років я віддала тренуванням і вдосконаленню своїх навичок водіння. Тепер я кандидат у майстри спорту України з автомобільного спорту. Я роблю те, що мені подобається у житті і саме е дозволяє мені рухатися далі”, – розповідає Ірина.

“Якимось дивним чином я почала працювати в журналі і проводити тест-драйви для нього. Пізніше познайомилася з хлопцями з майбутньої команди, і так все закрутилося і закрутилося, що ось ми вже створили новий відеопроект тест-драйвів самих різних автомобілів. Сьогодні презентую вашій увазі промо ролик нашого проекту. Відео, яке розповість вам хто така Ірина Висоцька, і з чим її їдять”, – додала вона.

Переглянути свіжі випуски відео-проекту можна буде на сайті medvid.org.ua

Як зазначають розробники проекту, поки що всі зйомки проводяться на ентузіазмі, без будь-якого фінансування.

Читайте також:  Як рашисти катують полонених українських військових. Шокуюче 20-ти хвилинне відео. 18+

Шукайте деталі в групі Facebook